Analog Devices Campus

  • It’s all connected. Our scope of work included the construction of a new office/electronics lab building and an amenity building, complete with the design of interconnecting bridges to connect to surrounding buildings for ease of access.
  • Beyond a conference center and roof deck, the amenity building included a fitness center complete with locker rooms, a full-service cafeteria, and an executive briefing center.
  • Thoughtful sustainability. Using thoughtful solutions, our team provided sustainable designs for the relocation of Analog’s corporate headquarters, including the design of environmentally friendly solar panels and a green roof.
  • Working together. The solar panels and the green roof work together to help cool the air surrounding Analog’s campus which allows the solar panels to perform more effectively and energy-efficiently.