Formerly a U.S. Post Office facility, we are working with Anchor Line Partners on the repositioning of this 36- acre site. The client’s vision is to create a space where innovative, collaborative, high growth companies can thrive.

The existing post office has been completely repositioned into a modern, core and shell building suitable for future office and lab tenants. The project included removal of a portion of the building to support a new courtyard, which is the marquis feature of the site. Our work for this 30,000 sq. ft. amenity included the design of power, landscape lighting, and plumbing systems.

The original design of the building did not include a parking garage. To create one, we relocated the plumbing systems located in the 100,000 sq. ft. crawl space under the building into a trench. We also relocated the mechanical, electrical and security systems, and designed a new sprinkler system for the crawl space. With these modifications, it was able to be converted to a garage.

Fun fact – this was one of our PM’s first jobs when he started his career in 1992, so it is a familiar project for him.

Our team is now working on the fit-out of the first tenant in the building, Deciphera Pharmaceuticals.