Reebok moved its suburban corporate headquarters to the Seaport District of Boston. The five floor headquarters includes office space for 700 employees, a two-story gym, a design and prototyping lab, cafe, stadium bleacher seating, and a retail store. In order to facilitate collaboration, the office has an “alternative activity-based work zone,” with collaborative meeting areas.

We designed all new mechanical and electrical systems. The mechanical scope of work included providing new air handlers, medium and low pressure ductwork, fan powered boxes and perimeter fin tube radiation. We designed all new electrical distribution from the existing bus. Our team worked closely with the architect during schematic design to appropriately size the mechanical, electrical and IT spaces, which were limited because of the client’s programming requirements.

We designed the project in Revit, which meant coordination happened early in the project and resulted in little difference between design documentation and field installation.

In addition to providing comprehensive MEP and technology design services, our team provided coordination between the client, architect and general contractor. We also worked extensively with a number of Reebok’s internal departments to assess and detail the equipment in their existing facility in order to design their new lab spaces.