We love working on headquarters relocation projects and this project was a particularly great one because it involved both headquarters relocation as well as an in-place renovation.

For the relocation of the headquarters, the scope of the project included a fitness center, full service kitchen, large IT room, workplace floors and an executive level floor as well as a new interior stair. We started by analyzing the existing mechanical system and provided the technical information that Pandora needed to decide if they should modify the existing multi-zone system or replace it with a series fan powered VAV system.

For the operations facility of the project, we modified the existing MEP and IT systems to accommodate the renovation of the office areas, vault expansion, warehouse and storage space. We designed a new VVT mechanical system for the office area to replace the existing CAV system. We also added an RTU unit to serve the expanded jewelry vault.